subota, 5. svibnja 2012.

SKULL CHAIR - makeoverNa adresu naše male kreativne tvornice prije nekoliko je dana stigla ovaj stari drveni stolac koji više nikome ne služi. Odmah nam se dopao oblik (malo manje stanje u kojem je bio) i što sad s njim?  Znali smo da ga obavezno treba izbrusiti, skinuti sa sjedišta stari prljavi i ofucani materijal,  učvrstiti i onda pustiti da nam sjedne najbolja ideja za makeover. 
Srećom, glavna nit vodilja nam je brzo sinula - lubanja! 
Nismo htjeli pretamnu varijantu, pa je sjedište pretapicirano u eko kožu (boja:tiffany), a drvo u nekoliko slojeva prefarbano kombinacijom crne i sive u chalk painted tehnici . Lubanja je također iskrojena od crne eko kože, oslikana lazurnom srebrnom bojom, te aplicirana na sjedište. 
I tako je od prvobitnog (lošeg) stanja nastao ovaj potpuno novi, moderan stolac koji će još dugo biti zanimljiv i funkcionalan detalj u prostoru.
Zato, ako imate doma bilo koji komad namještaja koji Vam se ne sviđa ili ne uklapa u vaš interijer, ne bacajte ga, nego nam se javite na veselekucanice@gmail.com i rado ćemo vam ga srediti po vašim željama.


Nema komentara:

Objavi komentar