subota, 11. svibnja 2013.

PLADANJ OD STARIH KUHINJSKIH VRATNICA






Nisam baš sakupljač po prirodi i ne volim kutke po kući prepune stvari  koje bi mi “jednom mogle zatrebati”,  jer na pola toga zaboravim ili ih jednostavno ne mogu naći baš kad si to zamislim. Ali, priznajem, nakon odrađenog  posla često pospremim neke komade sigurna da će mi kad tad sinuti ideja što s njima. I onda  svakih par mjeseci dobijem neodoljivu potrebu da napravim reda, pa većina toga ipak završi u kontejneru (svatko ima svoje veselje :D )

Stara kuhinjska vratnica je ipak preživjela te moje oscilacije “treba mi – ne treba mi”  i ovih dana napokon došla na red da nečemu posluži. Iako je mogla postati svašta, ja sam odlučila da ću od nje napraviti pladanj. Osvojila me kvalitetom drva i formom okvira (uostalom zato sam i sačuvala zatečenu kuhinju), a i već dugo želim neki komad preurediti u tiffany plavu boju, pa se sve super poklopilo.

Akrilna boja, malo zlatne za patinu, brusni papir, dvije ručke za vratnice ili ladice iz željezare i voila – romantičan pladanj za doručak u krevet i lekcija da se komadi od kvalitetnih materijala ne bacaju ;)













Fotke by CROPIX (Sandra Šimunović) za Jutarnji list


2 komentara:

  1. Izvrsno!

    p.s. ja se vječito zatrpavam stvarima i imam problem kad nešto trebam baciti. Pomalo sam ljubomorna na one koji s time nemaju problema :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne brini, koliko god se dobro osječam kad napravim reda po ormarima i kutijama, već mi se nebrojeno puta desilo da mi par dana nakon čišćenja treba upravo ono što sam bacila :D

    OdgovoriIzbriši