ponedjeljak, 8. travnja 2013.

VRIJEME JE ZA UŽIVANJE NA BALKONU


Napokon smo dočekali prve zrake proljetnog sunca (trebalo mu je malo duže ove godine da nas posjeti:/ ) i vrlo skoro ćemo imati prilike uživati na svojim balkonima i terasama. Dok malo ne narastu i temperature za odmor na 20+ stupnjeva pravi je tren da se balkoni očiste, pospreme i pripreme za tople dane kada se dobar dio vremena provedenog u kući odvija upravo na njima. Ima li išta ljepše nego prvu jutarnju kavu ili čaj popiti u miru na jutarnjem suncu? 


Ne zamarajte se veličinom prostora, uz malo snalažljivosti i kreative možete iskoristiti svaki kutak prostora kako bi dobili mjesto dostojno dnevnih i večernjih druženja. Što se tiče namještaja i uređenja pretpostavljamo da ćete pratiti stil koji se provlači i kroz vaš životni prostor uz nezaobilazan dodatak cvijeća i raznog bilja koje će vam unijeti dašak prirode na balkon. Namještaj ne mora biti skup, bitno je da ga možete lako održavati i da je otporan na atmosferilije, odnosno da nemorate kompletan balkon seliti u stan ili kuću kada počne padati kiša :)


Proljeće je pravo vrijeme za promjene pa ako vam nedostaje ideja kako osvježiti svoje balkone za novu sezonu, prenosimo vam nekoliko efektnih ideja. 































Fotografije: izvor Internet




3 komentara:

  1. Prave male oaze za bijeg od svakodnevice...motivirajuće svakako:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasan mali balkončić, jako mi se sviđa i ograda. Voljela bih napraviti namještaj od paleta, vidjela sam puno tutorijala a izgleda stvarno super.

    OdgovoriIzbriši