četvrtak, 11. travnja 2013.

ZIDOVI KOJI PRIČAJU PRIČU




Kada uselite u novi prostor (ili preuređujete stari) uglavnom birate novi namještaj, radite drugačije rasporede u prostoru, mijenjate pločice, podove, mijenjate boje zidova… I završite (pre)uređenje, sve je na svom mjestu, dobili ste ekstra prostor, više svjetla, novu kuhinju ili kupaonicu i sve izgleda kao iz časopisa.  Ali ... fali ono nešto. 


Svoj osobni pečat interijeru u kojem ćete se osječati doma najbolje ćete dati detaljima. To vam je kao u modi – postoje bazni komadi koje svi imamo, ali detalji koje uz njih kombiniramo nas zapravo “odaju”. 


U ovom postu bavim se detaljima na zidovima koji često nakon preuređenja ostanu prazni i ne znamo što bi s njima. Fotografije, umjetnička djela, satovi, ukrasni tanjuri, fora crteži – što god vas veseli – igrajte se. Posljednjih par godina časopisi i internet su prepuni raznih vrsta tapeta i samoljepivih naljepnica raznih dezena, boja, poruka, ali ja vam preporučam iscrtavanje zidova koje nema ograničenja osim vaših želja i mašte. Jeftinije je od tapeta, a osobnije od naljepnica i potpuno prilagodljivo vašem interijeru. I da, nije samo zid u dnevnom boravku onaj koji treba srediti pa da mu se gosti dive, vi želite uživati u svim prostorijama svog stana/kuće zar ne?


Složila sam vam galeriju zidnih ukrasa raznih vrsta pronađenih na blogovima stranih blogera, koji (po meni) super predstavljaju svoje vlasnike.


Uživajte i javite koja ideja vam se najviše sviđa ;)



































Izvori fotografija: purplebedroom.net, athome.kimvallee.com, jaybean.com, retropolitanhip.blogspot.com, blog.thebump.com




Nema komentara:

Objavi komentar