petak, 6. prosinca 2013.

JASTUCI SA STAVOM


Volim ljude sa stavom. Bio on dobar ili loš u mojim očima (glavi) bolje da ga imaš nego da ga nemaš. Eminem je to odlično rekao: “You’ve got enemies? Good, that means you actually stood for something in your life.” 

 Isto je i sa interijerima. Moraju imati neku svoju osobnost  i pričati priču o svom vlasniku, inače su to samo četiri zida gdje netko povremeno obitava. I to netko prilično dosadan :/ A za stav i osobnost interijera (a ni karaktera) vam ne treba bogatstvo, bar ne materijalno.  Treba vam ideja i kreativnost, bogatstvo duha. I zanimljivi detalji. 

Moja ideja za jastuke sa stavom rodila se kroz redovno dugogodišnje korištenje društvenih mreža i raznih drugih platformi gdje se shera, lajka, komentira i surfa. Na njima se svakodnevno vrti bezbroj citata poznatih i nepoznatih koje volimo podijeliti, iskomentirati ili pomoću njih poslati poruku u virtualni svijet tko smo i što nas pokreće.  Na majicama smo ih nosili i puno prije, odašiljući svijetu oko sebe poruku bez izgovorene riječi. Pa zašto onda ne bi i naši interijeri pričali o nama. Doslovno pričali.  

Posljednjih godina veliki je hit pisati po zidovima interijera, a ja sam htjela nešto što se moželakše promijeniti (a da ne uključuje gletanje, maljanje i radnike po kući), pa su tako nastale jastučnice za ukrasne jastuke sa porukom. Stvar funkcionira vrlo jednostavno: odaberite poruku koju želite, javite se na mail veselekucanice@gmail. com ili u inbox facebooka Kuchanice i naručite jastučnicu sa stavom za sebe ili za poklon. Dimenzije su 40x40 cm, a materijal prirodan i periv u mašni na 40 stupnjeva. Cijena (za stav) 50 kn.

U nastavku su fotke već odrađenih i po cijeloj Hrvatskoj razaslanih jastučnica – kreativnost mojih klijenata me uvijek iznova obori s nogu :D